Boekhandel

Met de Ingressus webshop stellen wij u in de gelegenheid om op rekening publicaties te bestellen voor uw collectie of organisatie. De webshop is bedoeld voor bibliotheken, musea en ook zeer geschikt voor bedrijven. Dankzij onze wereldwijde contacten met leveranciers kan Ingressus een veelheid aan materialen leveren.

Als klant krijgt u:
• Per besteller en/of kostenplaats een eigen inlogaccount voor onze webshop
• Inzage in uw bestelgeschiedenis
• Persoonlijke ondersteuning tijdens kantooruren
• Digitale facturen

Onze webshop wordt continu uitgebreid met nieuwe titels. We aggregeren uitgeversbestanden die passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. De webshop kent een modern, schaalbaar design. Uw zoekresultaten kunt u filteren op prijs, taal of productvorm. Bij een nog te verschijnen publicatie staat indien bekend ook de verwachte verschijningsdatum vermeld. Tevens geven we suggesties voor mogelijk interessante titels. Gerelateerde titels (andere taal, andere bindwijze, nieuwere druk) zijn waar mogelijk gekoppeld.

Wij denken met u mee. Kunt u het niet vinden of staat een publicatie op uitverkocht? Indien u ingelogd bent, kunt u ons om een prijsopgave vragen. Ook moeilijk verkrijgbaar materiaal vinden wij voor u tegen gunstige condities. Ingressus levert cd’s, dvd’s en alle nog leverbare publicaties, ook tweedehands.

Onze service

Via e-mail of telefoon kunt u altijd vragen stellen of overleggen met onze boekhandel medewerkers.
Voor bibliotheken bieden wij een complete servicelijn mediaverwerking

Interesse?

Neem contact met ons op via boekhandel of bel: 

 010-2060260