Ik zoek een medewerker
Bent u op zoek naar een (tijdelijke) medewerker? Als vervanging bij ziekte, omdat er werk blijft liggen, omdat er een project aangestuurd moet worden..  Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is. Mogelijk kunnen we een van onze eigen medewerkers inzetten, zoals wij regelmatig doen bij Universiteitsbibliotheken, een museumbibliotheek en de KB.
Misschien kunnen we een deel van het werk vanuit ons kantoor van u overnemen of uitvoeren binnen een Supportabonnement, zoals we doen voor een heel aantal GGZ-bibliotheken en de Hoge Raad. Als dit niet mogelijk is of geen gewenste optie is zetten wij uw vraag door naar Driessen HRM, dé organisatie voor tijdelijk werk in de publieke sector. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo duidelijk mogelijk bij de intercedent van Driessen terecht komt. Veel van de kandidaten uit onze pool zijn nu beschikbaar via Driessen. Kandidaten die nét de laatste veranderingen in ons vakgebied gemist hebben kunnen voor plaatsing bij Ingressus een update krijgen.
Door deze samenwerking tussen Ingressus en Driessen HRM kunnen wij u beter helpen bij het vinden van de juiste persoon voor uw vacature!